Verksamhet

Ginsten

Slakteriet Ginsten ligger vackert beläget vid Harplinge kyrka, mitt i det halländska landskapet utanför Halmstad. Omgivningen runt vår lokaler består av hagar där korna betar och grisarna bökar runt i myllan och är en klar kontrast från stadens hets och snabba tempo. Harplinges miljö skapar en lugn och rofylld känsla där vi trivs i harmoni med naturen.

Ginsten startade verksamheten år 2000 och i dagsläget har vi en omsättning på 65 000 till 70 000 om året. En del grisar kommer från våra egna gårdar och resterande är grisar med garanterat svenskt urspung. Allt som produceras på Ginsten levereras unikt till JM:s produkter.

JM:s Kött & Chark

Sedan 1986 äger familjen Olsson JM:s Kött och Chark. Vi är idag ett flexibelt företag som snabbt anpassar vår produktion efter vad våra kunder efterfrågar. Många gånger kan vi leverera färska produkter redan samma dag.

Utmärkande för vår verksamhet är våra korta beslutsvägar, som gör att vi snabbt kan anpassa oss efter konsumenternas behov. När sommaren bjuder på soliga dagar och ljumma kvällar ser vi till att grillkött finns på plats i våra butiker. När juletiden stundar laddar vi köttdiskarna med de produkter som är smakliga höjdare på julborden.

På grund av kostnader för ackreditering av vårt laboratorium, är vi nödsakade att upphöra med trikintester.

Vi rekommenderar att Ni kontaktar JP Hästveda AB, tel 0451/30711, 070/2784828

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Ett stort tack för den tid som Ni anlitat oss.

 

 

Nyheter

Nu köper vi även boskap, har ni slaktfärdiga djur kontakta oss 035-171602, eller 070-7768424 Hans Olsson, hans.olsson@jmchark.se
Guldgris

Lokalproducerat

Lokalproducerat

Desto kortare sträcka som dina varor behöver transporteras från produktion till konsumtion, desto större mervärde skapas för dig som kund!

Kontrollerat

Kontrollerat

Svenskt kött är kontrollerat och transporteras i obruten kedja från producent till konsument..