Det Halländska Alternativet


AB Ginsten Slakteri startade sin verksamhet i Harplinge år 2000. Vi är ett lokalt alternativ till de stora livsmedelsföretagen och vill slå vakt om det producent- och livsmedelskunnande som finns i länet till gagn för konsumenten.Genom samverkan och ansvar vill vi utveckla halländsk livsmedelsindustri.
Samverkan med JM:s Kött & Chark innebär att såväl slakt som förädling sker under ett tak, hela kedjan är tredjepartscertifierat. Närheten mellan producent och konsument är en garanti för att det som produceras är garanterat svenskt.
Vi är det lilla slakteriet med de stora resurserna och de korta beslutsvägarna.JM:s Chark Vi köper in såväl slaktgrisar som smågrisar. Jämför vår notering med andra slakterier varje vecka i @-Gris

Nyheter

8 februari, 2018

Nötboskap

Nu köper vi även boskap, har ni slaktfärdiga djur kontakta oss
8 februari, 2018

Smågrisuppfödare

I januari 2016 är det lagkrav på att vi i Sverige inte får kastrera grisar utan bedövning.
parallax background

Vi är ett lokalt alternativ till


de stora livsmedelsföretagen

Guldgris -
Ett godare griskött

Den unika Guldgrisen kommer från utvalda svenska gårdar och Avelspoolens Duroc som faderras. Grisarna blir friska och starka. Men framförallt blir köttet marmorerat, mört och extra smakrikt – och extra saftigt ända till sista tuggan!

Leta efter Guldgrismärket i kyldisken och unna dig en smakupplevelse utöver det vanliga – läs mer på www.guldgris.se